Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Huzur Ve Rahatlığın Adresi

19 Temmuz 2017, Çarşamba 09:48

Huzur Ve Rahatlığın Adresi

            Misafirlerine huzur ve rahatlığı sunan Armutlu özel seçenekleriyle birbirinden cazip tatil fırsatları sunuyor. Özel tercihlerle beraber şifa merkezleri sunan Armutlu spor merkezleri, özel plajı ve doğal alanları ile imkânlar sunuyor. Misafirlerini en özel şekilde ağırlayan Armutlu ekonomik koşulları ile de bütçenize uygun tatil imkânları sunuyor. Devremülk seçeneğiyle günübirlik seçenekleriyle tatilcilere birbirinden cazip tatil imkânı sunuyor.


ŞİFA KAYNAĞI BİR TATİL SEÇENEĞİ

             Şifa kaynağı kaplıcası ile sağlık içinde imkânlar sunan Armutlu benzer şekilde kür merkezi ve masaj merkezleri ile de dinlenme seçeneği sunuyor. Bunlara ek olarak kaplıca merkezi ile şifa kaynağı oluştururken aile havuzu, kaplıca merkezi ile ailecek özel tatil yaşama imkânı sağlıyor. İç mekân ve dış mekân olarak özel alanlar sunan İhlas Armutlu Tatil çok yönlü bir tatil seçeneği yaşamanızı sağlıyor. Fin hamamı, Türk hamamı, sauna ve masaj merkezleri ile dinlendirici alanlarda tatilinizi daha etkili hale getirebilirsiniz.

             Çamur terapi merkezi, tuz odası, masaj merkezi ve balık terapi merkezi gibi alanlarla sağlığınıza sağlık katarak şifa dolu bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Eğlenceli anlar da sunan İhlas Armutlu Tatil deniz, havuz, spor ve eğlence merkezleri ile İhlas Armutlu size keyifli anlar sunuyor. Ailenizle arkadaşlarınızla girebileceğiniz tatil merkezi, dış mekânlarda ve iç mekânlarda birbirinden cazip eğlence alanları ile özel aktiviteler ve özel keyifli anlar sunuyor.