Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Cazip Bir Tatil İçin

17 Mayıs 2017, Çarşamba 12:14

Cazip Bir Tatil İçin


            İstanbul'un yanında doğanın kucağında Marmara'nın mavi denizine komşu Armutlu Tatil ile cazip bir tatil yaşayabilir özel tatil imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bunu günübirlik tatil ya da devre mülk olarak kalıcı olarak da yaşayabilir aynı zamanda kiraya verecek devremülk ile kazançlı bir tatil yaşayabilirsiniz.

TATİLİNİZE RENK KATACAK DETAYLAR

            Armutlu Tatil’nun özel tercihleri değerlendirerek tatilinizi işlevsel bir aktiviteye dönüştürebilir, sağlık, spor, kültür ve müzik çerçevesinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz.  Armutlu Tatil kaplıca merkezinde şifa bulurken, kür merkezi ile kişisel bakımınızı yapabilir, sağlıklı ve dinç bir görünüme kavuşabilirsiniz.

             Aile havuzlu kaplıca seçeneği olan Armutlu Tatil  ailecek eğlenme ve tatil yapma imkânı bulurken saunası ile de tatilinizi sıcak bir ortamda geçirebilirsiniz. Türk hamamı ve Fin hamamı ile hamam keyfi yaşarken masaj merkezi ile de dinlenebilir tepeden tırnağa bir arınma yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde çamur terapisi, tuz odası, balık terapisi ile de sağlığınıza sağlık katarak tatilinizde şifa bulabilir, enerji atarken sağlığınıza sağlık katabilirsiniz.

ÖZEL AKTİVİTELERLE ÖZEL TATİL

            Tatilinizi daha işlevsel hale getiren Armutlu Tatil spor merkezleri ve doğal alanları ile tatilinize renk katıyor, deşarj olmanızı sağlıyor olimpik yüzme havuzu ile yüzme keyfi yaşarken futbol sahası, basketbol sahası ve voleybol sahası gibi alanlarda spor aktivitesi yapacaksınız. Onunla beraber bowling merkezi ile de eğlenceli anlar yaşarken alışveriş merkezi ile stres atabilir ve diğer alanlar ile tatilinize renk katabilirsiniz.