Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Hem Şifa Kaynağı Hem Huzur Kaynağı

19 Mayıs 2017, Cuma 11:50

Hem Şifa Kaynağı Hem Huzur Kaynağı

            İstanbul'un yanı başında Yalova'nın yeşil doğasında Marmara sahilinde misafirlerini bekleyen  Armutlu Tatil Köyü şifa kaynağı kaplıca suyu ile masmavi denizin buluştuğu sahili ile misafirlerine özel alternatifler sunuyor. Her hayat tarzına göre fırsat sunan  Armutlu Tatil her beğeniye göre de tatil alternatifleri oluşturuyor.

 DOĞA İLE MİMARİNİN BULUŞTUĞU ADRES

            Yemyeşil doğası ve masmavi deniziyle misafirlerine huzur dolu anlar sunan  Armutlu Tatil tatil köyü özel spor alanları, sahili ve dinlenme alanları ile huzur dolu anlar sunuyor. İsteyenlerin şifa kaynağı kaplıca suyunun kullanabileceği tatil köyünde isteyenler de uzun yürüyüş parkurlarında stres atabilir. Sahilde güneşlenebilir ya da spor merkezlerinde tercihine göre spor yapabilir. Spor alternatiflerine yakından baktığımızda bowling, futbol, basketbol ve voleybol gibi pek çok sporu görebiliyoruz. Sportif hayatta tarzı yaşayanlar için özel tercihler sunan  Armutlu Tatil aynı zamanda rahatlığı ve huzurlu isteyenlere de her katta sunduğu kaplıca seçeneğini yaşatıyor.

LOKASYON İLE CAZİP ULAŞIM

            İstanbul'da Beşiktaş Kabataş ve diğer imamlardan ulaşım desteği sunan  Armutlu tarifeli feribotla ulaşım sağlıyor. İstanbul'un yoğun iş yaşamından sıkılanlara ve diğer büyük şehirlerin yorucu hayatından sıkılan kişilere kolay ulaşımı sağlayan lokasyonu ile özel tercih sunan  Armutlu stresinizi atarken rahatlığını huzurun keyfini çıkaracağınız özel bir tatil keyfi de sunarak cazip fırsatları hizmetinize sunuyor.