Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Doyasıya Vakit Geçirilebilecek Tatil Köyü

19 Mayıs 2017, Cuma 11:51

Doyasıya Vakit Geçirilebilecek Tatil Köyü

 

            İnsanlar günlük olarak yoğun stres altında çalışmakta ve kendine, arkadaşlarına ya da ailesine vakit ayıramamaktadır. İnsanların kendilerine vakit ayırmaları ve vakit ayırdıklarında en güzel dakikaların geçirilebileceği mekânlar aramaktadırlar. Bu mekânları ararken de kendi istekleri doğrultusunda aramakta ve bu yerleri tespit edip oralarda tatil yapmak istemektedirler. Doğa il iç içe olan deniz kenarında 2004 yılından beri hizmet eden Yalova'nın ilçesi olan Armutlu dolaylarında Armutlu insanlara hitap edebilmektedir. Hizmet kalitesini en üst seviyelere taşımak için çalışan bu yer 4 mevsim tatil yapılabilecek bir yer olarak planlanmış ve faaliyete geçirilmiştir. 

Tatilde İnsanların Beklentilerini Karşılamak 
   
            Tatile çıkarken insan birçok araştırma yapar ve ondan sonra nereye nasıl gideceğine karar verir. Tüm bunlarla beraber aradıklarını bulduğu Armutlu tatil tercih sebebi olabilmektedir. Bu tatil köyünün insanlar tarafında daha çok termal kaplıca olmasından dolayı tercih edilmekte. Termal kaplıcanın sağlık açısından önemli katkıları olmasından dolayı daha ilgili bakmakta bunun yanında deniz olan bir yer olmasını isteyenler içinde Armutlu en önemli mekân olabilmektedir.

            Denizle alakalı bayan plajı, karma plaj, banana, deni bisikleti, tekne turu yapabileceği ya da denizin yanında bir de havuz keyfini sürebileceği mekân olarak dizayn edilmiştir. Burada farklı sporlarda yapılması için futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası bulunmaktadır. Ayrıca insanların hizmetine sunulmuş eğlence mekânları, ihtiyaçlarını karşılama adına alışveriş merkezleri bulunmaktadır. İnsanların yılın belli ayında Armutlu Tatil tercih ederek kendilerine vakit ayırmakta ve aile ile ya da arkadaşlar ile en dolu zamanı geçirebilmektedir.