Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Doya Doya Bir Tatil İçin

15 Haziran 2017, Perşembe 11:05

Doya Doya Bir Tatil İçin

           Denizi, kumu, güneşi, sahili, doğası ve mimarisiyle birçok seçeneği bira raya getiren Armutlu tatil fırsatlarının yanında şifa kaynağı kaplıcası ve özel doğası ile misafirlerini bekliyor. Devremülk seçeneğiyle kalıcı bir tatil imkânı sağlayan Armutlu kiraya verebileceğiniz devremülk ile karlı tatil fırsatları sunuyor. Özel alanları, sağlık merkezleri, spor merkezleri, alışveriş merkezleri ve doğal alanları ile tatilcilere özel seçenekler sunan Armutlu misafirlerini en hassas şekilde ağırlayacak yapıda tasarlanmış mimarisiyle misafirlerini bekliyor.


 İŞLEVSEL TATİL TERCİHİ ARAYANLARA

            İhlas Armutlu Tatil ile toplu tatil yapma imkânı bulacağınız tercihler ayağınıza geliyor. İstanbul'a yakın büyükşehirlere de kolay ulaşım seçeneği sunan İhlas Armutlu Tatil özel lokasyonu ile cazip fırsatlar sunuyor. İş hayatını sıkıcı ortamından kaçmak isteyenlere, monoton hayattan kurtulmak isteyenlere ve stres atmak isteyenlere cazipler sunan İhlas Armutlu Marmara’nın sahilinde sizleri bekliyor gülmek. Kür merkezi, kaplıca ve aile havuzu ile özel tatil keyfi sunan İhlas Armutlu saunası ve hamamları ile tepeden tırnağa arınma sağlıyor. Bunların yanında masaj odası ve çamurlu terapi merkezi, tuz odası ve balık terapisi gibi birbirinden özel arınma alanları ile stresten uzaklaşmak ve huzurlu bulmanızı sağlıyor.

EĞLENCE İÇİN ARMUTLU

            Eğlence arayışında olanlara da birbirinden cazip fırsatlar sunan Armutlu deniz etkinlikleri, havuzlar, aqua park, spor ve sağlık merkezleri ile birbirinden eğlenceli ve keyifli alanlar sunuyor.