Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Armutlu Tatil

15 Haziran 2017, Perşembe 11:06

Armutlu Tatil

 

     Armutlu adeta bir marka haline gelmiş ve birçok tatilcinin ilgi odağı olmuştur. armutlu devre mülk satışlarıyla rekor kırmış ve satış konusunda fazlasıyla rağbet görmüştür.
Armutlu tatil ​​​​​​​dört mevsimi tadında yaşatan eşsiz bir görselliğe ve havaya sahiptir. Armutlu tatil kaplıcası saunası ve plajlarıyla dikkat çeken harika görselliğe sahip olan dehasa bir tatil beldesidir. Armutlu tatil  köyünde sevdiklerinizle harika tatil geçirebilir doyasıya eğlenebilir ve doyasıya dinlenebilirsiniz...

            Kaplıcasıyla şifa dağıtan deniziyle havaları değiştiren manzarasıyla kendine hayran bırakan armutlu tatil devre mülk satışlarına devam etmektedir. Sizler de dilediğiniz zaman dilediğiniz mevsim için armutlu tatilde bir devre mülk sahibi olabilirsiniz. Fiyatları oldukça makul olan armutlu tatil evleri birçok manzaraya sahiptir, kimisinde denizin muazzam görüntüsü kimisinde ormanın essiz örtüsü. Manzarası kadar kaplıcası da güzel olan armutlu tatil evlerinin hepsinde kaplıca suyu mevcuttur. Banyo küvetine akan hazır kaplıca suyu ile doyasıya dinlenebilir birçok hastalığınıza şifa bulabilirsiniz.

            Sevdiklerinizle doyasıya bir tatil yaşamak için armutlu tatil tercih edin.
Eğlence merkezleriyle kapalı havuzlarıyla ve bayan plajlarıyla da dikkat çeken armutlu tatil manzaranın essiz güzelliğine sahip olmaktadır. Dilediğiniz zaman sizde devre mülk sahibi olabilir sevdiklerinizle huzurlu mutlu muazzam bir tatil geçirebilirsiniz. En yakın zamanda sizleri devre mülk sahibi yapmak için satış ofislerimize beklemekteyiz.