Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Mavinin Ve Yeşilin Buluştuğu Adres

13 Mart 2017, Pazartesi 17:43

Mavinin Ve Yeşilin Buluştuğu Adres

            İstanbul'un yanı başında denize sıfır tatil köyü Armutlu Tatil ile iş hayatının stresinden uzaklaşabilir dinlendirici ve huzur verici anlar yaşayabilirsiniz. Yalova, Armutlu Bozburun mevkiinde yer alan Armutlu Tatil yapabilir yeşil ve mavinin kucağında huzurlu anlar yaşayabilirsiniz. 11 bloktan oluşan bu özel mimariye sahip katil köyü ile hem deniz tatili yapacak aynı zamanda kaplıca suyu ile şifa bulacaksınız.

 İSTER DENİZ TATİLİ İSTER KAPLICA TURİZMİ

            İşlevsel Tatil köyü tasarımına sahip olan Armutlu Tatil kolay ulaşımı ve cazip fırsatları ile özellikle İstanbullu tatilcilere güzel tercihler oluşturuyor. Çok sayıda işlevi bir arada bulunduran tatil köyü yüzme havuzları, olimpik yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, su kaydırakları, gokart, jet sky, plajlar, bowling, futbol sahaları, basketbol, voleybol sahaları, futbol sahaları, fin hamamı, fitness center, sauna, masaj lunapark ve fayton gibi birbirinden özel eğlence seçenekleri arasında tercihler yaparak keyifli anlar yaşamayı vadediyor. Ayrıca alışveriş severlere fırsatlar sunan Armutlu Tatil market, restoran, kafeterya, fastfood ve alışveriş merkezi ile özel yaşam alanları sağlıyor.

 KOLAY ULAŞIM KOLAY TATİL

            Kolay ulaşımı ve işlevsel tercihleriyle cazip fırsatlar sunan Armutlu Tatil ormanın yeşilliği ile içinizi ferahlatan anlar sunarken şifa kaynağı kaplıca suyu ile de sıhhat kazanıyorsunuz. Deniz suyu ile güneşin keyfini yaşayabilir şehrin stresinden de uzaklaşarak huzur bulabilirsiniz.