Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78

19 Temmuz 2017, Çarşamba 09:48

Huzur Ve Rahatlığın Adresi

            Misafirlerine huzur ve rahatlığı sunan Armutlu özel seçenekleriyle birbirinden cazip tatil fırsatları sunuyor. Özel tercihlerle beraber şifa merkezleri sunan Armutlu spor merkezleri, özel plajı ve doğal alanları ile imkânlar sunuyor. Misafirlerini en özel şekilde ağırlayan Armutlu ekonomik koşulları ile de bütçenize uygun tatil imkânları sunuyor. Devremülk seçeneğiyle günübirlik seçenekleriyle tatilcilere birbirinden cazip tatil imkânı sunuyor. ŞİFA KAYNAĞI BİR TATİL SEÇENEĞİ              Şifa kaynağı kaplıcası ile sağlık içinde imkânlar sunan Armutlu benzer şekilde k..

Devamını Oku

15 Haziran 2017, Perşembe 11:29

Tatil Köyü Kategorisinde Türkiye'de Lider

              Tatil köyü denildiğinde, bütün olanakları içerisinde barındıran ve doğası ile bütün özellikleri bir araya toplayan tatil köyleri akla gelir. Tatil köyü bakımından Türkiye'nin en kapsamlı tatil köyü olan ihlas armutlu, armutlu tatil köyü, deniz plajı, termal özelliği ve ormanın temiz havasını bir araya getirmiştir. Bunun dışında, sosyal aktivite olarak bütün sosyal hizmetleri tatil köyünde bulabilirsiniz.             Sınıfının en iyi tatil köyü olan ihlas armutlu tatil köyü, yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salo..

Devamını Oku

15 Haziran 2017, Perşembe 11:28

Mavinin Ve Yeşilin Buluştuğu Yerde

               Yeşil doğası ve Marmara'nın mavi denizinin buluştuğu yerde sizi bekleyen İhlas Armutlu birbirinden cazip tatil fırsatları birbirinden cazip aktivite merkezleri ve özel alanları ile misafirlerini bekliyor. Devremülk seçeneği ve günübirlik seçeneği ile tatilcilere özel tercihler oluşturan İhlas Armutlu her bütçeye ve her kesime göre birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Bu tercihleri mercek altına aldığımızda sahip olduğunuz seçenekleri her şekilde inceleyebiliriz. ÖZEL BİR TATİL İÇİN             Dinlenme alanları da oluşturan İhlas Armutlu özel spor merkezleri ile her yaşam tarzına g&o..

Devamını Oku