Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Mavinin Ve Yeşilin Buluştuğu Yerde

15 Haziran 2017, Perşembe 11:28

Mavinin Ve Yeşilin Buluştuğu Yerde

 
             Yeşil doğası ve Marmara'nın mavi denizinin buluştuğu yerde sizi bekleyen İhlas Armutlu birbirinden cazip tatil fırsatları birbirinden cazip aktivite merkezleri ve özel alanları ile misafirlerini bekliyor. Devremülk seçeneği ve günübirlik seçeneği ile tatilcilere özel tercihler oluşturan İhlas Armutlu her bütçeye ve her kesime göre birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Bu tercihleri mercek altına aldığımızda sahip olduğunuz seçenekleri her şekilde inceleyebiliriz.


ÖZEL BİR TATİL İÇİN

            Dinlenme alanları da oluşturan İhlas Armutlu özel spor merkezleri ile her yaşam tarzına göre eden konseptler oluşturuyor. Sahil boyu ve doğa alanları içerisinde yürüyüş parkurları yanında futbol sahası ile özel spor imkânı sağlarken voleybol, basketbol, hentbol sahası ve türleri ile özel spor imkânı sağlıyor. Benzer şekilde yüzme havuzu ile de çok çeşitli spor alanları imkânları sunan İhlas Armutlu devremülk tercihi yaparak da tarihi camiler devremülk unuttuğunuzu kiraya bilerek kazançlı bir tatil imkânına sahip olabilirsiniz.

HER TARZA GÖRE TATİL

            Sportif yaşayanlara göre ideal seçenekler sunan İhlas Armutlu Tatil Köyü orta yaş tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği kaplıca turizmi seçenekleri de sunan İhlas Armutlu Tatil Köyü şifa kaynağı özeliği ile tatilcilerin sağlığına sağlık katıyor. Sportif hayat tarzına uygun seçenekler de sunan İhlas Armutlu Tatil Köyü birbirinden özel spor alanları ve olimpik yüzme havuzu ile cazip tatil seçenekleri ile seçenekler oluşturuyor.