Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Tatil Köyü Kategorisinde Türkiye'de Lider

15 Haziran 2017, Perşembe 11:29

Tatil Köyü Kategorisinde Türkiye'de Lider

 

            Tatil köyü denildiğinde, bütün olanakları içerisinde barındıran ve doğası ile bütün özellikleri bir araya toplayan tatil köyleri akla gelir. Tatil köyü bakımından Türkiye'nin en kapsamlı tatil köyü olan ihlas armutlu, armutlu tatil köyü, deniz plajı, termal özelliği ve ormanın temiz havasını bir araya getirmiştir. Bunun dışında, sosyal aktivite olarak bütün sosyal hizmetleri tatil köyünde bulabilirsiniz.

            Sınıfının en iyi tatil köyü olan ihlas armutlu tatil köyü, yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salonu ve masaj salonu olanakları ile tatiliniz mükemmel geçebilir. Mükemmel bir tatil isteyen herkes için, en etkili çözüm olan ihlas armutlu, armutlu tatil köyü, alışveriş ve market gibi olanakları da sağlamaktadır. Çok büyük bir alana kurulan tatil köyü, yıllık yaklaşık dokuz bin misafiri ağırlamaktadır. Yılın her gününde sürekli tercih edilen tatil köyü, özel bir mimari ile yapılmıştır. Denize sıfır olan daireler, bir birlerinden ayrı bir şekildedir. İnternet ve spor salonu ve lunapark gibi eğlence yerleri yanında, su kaydırakları ve plajlarla, tatilcilerin tatilini renklendirmektedir.

            Temiz hava ve denizin mükemmel serinliği ile termalin sımsıcak suyu, ihlas armutlu termal köyünde, tatilcileri iliklerine kadar dinlendirmektedir. Şehir hayatının stresinden kurtulmak için gelen bütün tatilcileri, bütün yılın stresini kısa zamanda atmaktadır. İstanbul ile deniz seferleri olan tatil köyü, kolay ulaşımı ile kısa zamanda ulaşılabilen bir tatil köyüdür. Toplantı ve kongre salonu ile iş dünyasına da hitap etmektedir.