Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Doğa İle İç İçe Kaliteli Tatil Köyü

15 Haziran 2017, Perşembe 11:08

Doğa İle İç İçe Kaliteli Tatil Köyü

            Doğa ile iç içe kaliteli tatil köyü  armutlu tatil , denize kıyısı olan bir tatil köyüdür. İstanbul'un Yalova ilçesinin Bozburun mevkisinde kurulan bir tatil köyüdür. Ormanlık bir alan, denizin mükemmel havası ve termal özellikli daireler, aradığınız bütün özelliklerle, Türkiye'nin en kapsamlı tatil köyüdür. Sosyal aktivite olarak aradığınız bütün özellikleri bir arada bulunduran, ihlas armutlu, armutlu tatil, evcil hayvan kabul etmemektedir.


            Tatil ile yaz aylarını en iyi şekilde geçirmek isteyenler için ideal bir çözümdür. Toplantı ve kongre merkezi ile elit iş adamlarının önemli toplantılarına ev sahipliği yapmaktadır. Doğa ile iç içe olmasına karşılık, aradığınız bütün ihtiyaçları, tatil köyünde bulabiliyorsunuz. Lunapark, gokart, halı saha, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, fitness center, masaj salonu, sauna, hamam, alışveriş merkezi, market, 6 adet yüzme havuzu, aile yüzme havuzu, banana sörf ve jet sky gibi birçok hizmet sunulmaktadır.

             Tatil adına aradığınız eğlence ve dinlenme olanakları, armutlu, armutlu tatil içerisinde verilmektedir. Şifalı termal sular, bütün dairelere ayrı ayrı gitmektedir. Toplantı ve kongre merkezleri de, iş adamlarını beklemektedir. Tatil köyünün deniz otobüsleri ile bağlantısı vardır. İstanbul Kabataş, Bostancı ve Yenikapı ilçelerinden, deniz otobüsleri ile gelebilirsiniz. Karadan her türlü ulaşıma açık olan tatil köyü, özel araçları ile gelecekler için, özel otoparkı vardır. Devremülk alım-satım ve kiralama olanakları ile yatırım ve tatili bir arada yaşayın.