Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Tatil Köyü Armutlu

15 Haziran 2017, Perşembe 11:26

Tatil Köyü Armutlu

Armutlu nerededir?


            Dört mevsimde de kaplıca ve termal keyfi yaşamak için ideal bir yerdir. Ve Yalova iline bağlıdır. Büyük bir alana inşa yapılmış ve dört mevsim yaşanabilir bir sistem oluşturmuştur. Armutlu devremülk ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.  Armutlu tatil çok fazla bir alana yayılmakta ve merkezi bir sistem sağlamaktadır. Denizin kıyısında yer almakta görsel bir görünüşle müşterilerini karşılamaktadır. Armutlu tatil birçok alanı ile spor eğlence alanları ile çok fazla aranmakta ve rağbet görmektedir.

            Voleybol ve basketbol gibi hizmetleri ile spor faaliyetleri sağlamaktadır. Deniz kıyısında oluşuyla da doğal ve estetik bir görünüm sağlamaktadır. Oturma grupları parklar ve spor tesisleri gibi olanakları ile vakit geçirebileceğiniz ortamlar sağlamaktadır. Devremülk ve kiralama sistemleri ile konaklama hizmetleri vermektedir. Oda büyüklüğüne göre ilgi çekici bir görünüm ve kullanışlı bir ortam sağlamaktadır. Bütün odaların eşsiz deniz ve yeşil görünümü mevcuttur. Odalarda ve internet gibi hizmetler sunmaktadır. Odalarda aynı zamanda sürekli olarak kaplıca suyu mevcuttur.

            Rezervasyon ve telefon ile ulaşım sağlanarak konaklama hizmetlerinden yararlanılmaktadır. Bütün oda sistem ve dağılımları istek ve tercihlere göre değişmekte ona göre büyük veya küçük odalar seçilebilmektedir. Kaliteli zamanlar geçirmek amacıyla eğlenceli alanlar mevcuttur. Oyun alanları, spor salonları, duş ve hamam alanları gibi özel tesisleri ile kullanım imkânı sağlamaktadır. Ayrıca çocuklar için oyun parkları da mevcut olup güvenli bir şekilde kullanım sağlamaktadır.