Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Eşsiz Tatil Keyfi İçin

15 Haziran 2017, Perşembe 11:27

Eşsiz Tatil Keyfi İçin

 Armutlu Tatil İmkânları


             Tatil keyfinizi en rahat ve eğlenceli bir şekilde geçirmek istiyorsanız  armutlu tatil tam size göre bir tatil alanı. Harika doğası ve muhteşem bir aktivite yaşayabileceğiniz bu harika yer kaplıcaları ile de şifa dağıtmaktadır.
   
Hangi İmkânlardan Faydalanabilirsiniz?


            Eğlenceli aktivitelerle dolu armutlu tatil deniz ve sporun iç içe olduğu aqua park eğlenceleri ile doyasıya bir tatil imkân sunmaktadır. Sağlık ve doğayla birleşen bütünlüğe sahip bisiklet turlarını sevenlere hamamlar ve masaj salonları sayesinde tüm yorgunluklarını atacakları birçok seçenek barındırmaktadır. Türk hamamı keyfini istiyorsanız  özel buhara sahip ve rahat edeceğiniz  sauna ile cildinizin gözeneklerini açarak ferahlayın. Buharın cilde olan yararı tartışılmaz gözeneklerinizi açarak cildinizi temizleyen buhar sayesinde de canlı ve ışıl ışıl bir cilde fin hamamı ile bitki ve herbalin mucizesi ile nefesinizi açarak rahat bir solunum gerçekleşmesini sağlamaktadır.
   
Şifalı Tuz Odaları İle Şifayı Yakalayın


            Astım ve birçok solunum rahatsızlığı çekenler için tuz odası da oldukça faydalı bir terapidir. Eklem ağrıları yorgunluk ve uykusuzluk çekenler için birebir olan tuz  odası ile birçok deri problemlerinizin de tuz terapisi sayesinde şifa bulduğunu göreceksiniz. Hem tatil hem şifa bulmak isteyenlere armutlu imkânlar sağlayarak şifada veren terapiler ve aktivasyonlar sağlamaktadır. Rahatınız için tüm imkânlarını sunan armutlu müşterilerinin temiz ve sağlıklı koşullarda olması için elinden geleni yapmaktadır.