Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
İşlevsel Bir Tatil İçin

15 Haziran 2017, Perşembe 11:27

İşlevsel Bir Tatil İçin

           Çoklu tatil imkânı sunan İhlas Armutlu Tatil kaplıcası ve pırıl pırıl kumsalı ile özel bir tatil temiz imkânı sunuyor. Yeşil doğası ile gözlerinizi kamaştıran bir doğa sunan  Armutlu Tatil  doğal ortamı ve mimarisiyle tatilinizi renkli ve huzurlu bir hale getiriyor. Bu seçeneklere ek olarak sportif ortamlar da hazırlayan  Armutlu Tatil dinlenmek ve enerji atmak için ideal tercihler sunuyor.


 HEM ŞİFA KAYNAĞI HEM HUZUR KAYNAĞI

            Armutlu Tatil  şifa kaynağı olarak kaplıcaları yaşayabilir her katta bulunan kaplıca suyu tercihi ile de şifa bulurken herkesin tercih edebileceği kaplıcası ile sağlığınıza sağlık katabilirsiniz. Bu sayede dört mevsim tatil imkânı sağlayan Armutlu Tatil kış boyu kullanıma kapanacak olan deniz tatiline alternatif olarak kaplıca tatili de kış boyunca ve soğuk havalar boyunca tatilcilere özel alternatif oluşturuyor. Bunun yanında özellikle yaz döneminde serinlemek ve denize girmek isteyenler için cazip fırsatlar sunan İhlas Armutlu Tatil  Marmara'nın pırıl pırıl plajında sizlere şezlong hazırlıyor.

            Dinlenmek ve huzur bulmak için geleceğiniz İhlas Armutlu Tatil aynı zamanda size sportif birer tercih sunuyor. Özel spor merkezleri ile özel fırsatlar sunan  Armutlu Tatil enerjinizi atacağınız ve deşarj bulacağınız tercihleri sunuyor. Mavi deniz ve yeşil doğanın kesiştiği yerde olan Armutlu bu ve daha fazla tercihleriyle misafirlerini bekliyor.