Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Armutlu Tatil Köyü Hakkında

17 Mart 2017, Cuma 12:45

Armutlu Tatil Köyü Hakkında

            Yalova da bulunan armutlu tatil ormanlarla kaplı denizin kıyısında bir kaplıca termal tatil köyü olarak karşımıza çıkmaktadır. Türkiye’nin en geniş alanına yayılmış ve pek çok faaliyeti de içinde barındıran kapsamlı tatil köyleri arasında bir ilk olan armutlu tatil kaplıcalı deniz manzarası eşliğinde muhteşem bir kış tatili geçirmeniz için harika bir alternatif sağlayan eşsiz güzelliğiyle karşımıza çıkıyor.

 Şifalı Tatil Olanağı Armutlu Tatil

            Dairelerin tamamında bulunan kaplıca sularından günün yirmi dört saati faydalanabilmeniz mümkün olduğu gibi projeden devre mülk kapasitesinde yararlanma olanağı sunuyor. Sağlık turizminin önemli bir yapılanması olarak karşımıza çıkan armutlu tatil içerisinde bulunan açılıp kapanabilen dört yarı olimpik iki de açık yüzme havuzu toplamda altı yüzme havuzunu da müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Plajlar, su kaydırakları, bowling salonları, sauna, fitness gibi pek çok olanağı bir arada bulacağınız armutlu tatil kaplıca tatili alternatifleri arasında önemli bir yer edinmiş görünüyor.

             Ülkemiz şifalı sularının yararı hepimizin malumu olduğundan sağlığımızı korumak adına son yıllarda daha da gelişim gösteren kaplıca turizmi genç yaşlı tüm tatilcilerin ilgi odağı olmuş durumdadır. İstanbul ile arasında tarifeli deniz otobüsleri sayesinde kolaylıkla iletişim kurulabilen tatil köyünü bir hafta sonu kaçamağı olarak da görebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu şifalı sularla atabileceğiniz doğa manzarasının eşsiz dinginliği sayesinde dinlenebileceğiniz tatil köyü çalışanları müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleriyle tatilinizi unutulmaz yapmak üzere sizleri beklemekteler.