Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Deniz Kum Güneş Ve Kaplıca

30 Mart 2017, Perşembe 11:37

Deniz Kum Güneş Ve Kaplıca

            Lokasyonu ile kolay ulaşımı sağlayan Armutlu Tatil mavi deniz ve yeşil ormanın kucaklaştığı sahilde misafirlerini bekliyor. Tatil köyü formatına yeni bir konsept katan Armutlu Tatil Yalova ile Marmara'nın kucaklaştığı sahilde sizi bekliyor. Birbirinden özel aktiviteler birbirinden cazip etkinliklerle misafirlerini ağırlayan Armutlu Tatil cazip fiyat seçenekleri ve işlevsel tatil formatı ile cazip fırsatlar sunuyor.

 CAZİP BİR TATİL İÇİN

            Huzurun ve dinginliğin merkezi  Armutlu tatil kaplıca, kür merkezi ve sauna gibi hizmetleri ile de şifa merkezi olma özelliği gösteriyor misafirlerine rahatlığın ve konforun yanında sağlık desteği de veren tatil köyü uzun yürüyüş parkurları, deniz kum güneş üçgeni, sportif alanlarla aktif bir tatil seçeneği oluşturuyor.

            Aile olarak tatil yapmak isteyenler için cazip bir tercih sunan Armutlu Tatil aqua parkı, havuzları ve bovling oyun merkezleri gibi eğlenceli alanların yanında konferans salonu gibi alanlarla da kültürel etkinliklere yer veriyor. Ulaşım olarak oldukça cazip bir lokasyona sahip olan Armutlu Tatil İstanbul'a yakın konumu ile iş dünyasının stresini atacağı tatil yeri olarak öne çıkıyor.

 İŞ DÜNYASINDAN SIKILANLARA

            İstanbul'a Bursa'ya ve sanayi merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken Armutlu Tatil stresli iş hayatından sıkılanlar ve günlük hayatın yorgunluğunu atmak isteyenlere kaçamak sunarak cazip tatil fırsatları sunuyor. Özel fiyatları ve cazip tatil fırsatları ile Armutlu Tatil misafirlerini bekliyor.