Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Armutlu Misafirlerini Bekliyor

31 Mart 2017, Cuma 09:49

Armutlu Misafirlerini Bekliyor

            Armutlu tatil  ile özel tatil keyfi yaşayabilir, deniz kum güneş tatili yanında şifa kaynağı kaplıca tatili de yaparak işlevsel bir tatil seçeneğine sahip olabilirsiniz. Özel fiyat seçenekleri ve cazip tatil aktiviteleri ile misafirlerine cazip alternatifler sunan Armutlu tatil  Yalova ile denizin buluştuğu yerde misafirlerini bekliyor.


KOLAY ULAŞIM CAZİP TATİL

            Masmavi denizin kenarında yeşil ormanın kucağında misafirlerini bekleyen huzur yuvası ve Armutlu tatil misafirlerine tatil keyfi yanında özel sportif aktiviteler ve sağlık destek merkezi tercihleri de sunuyor. Kaplıca ve kür merkezi ile size sağlığınızı daha iyi hissetmenizi sağlayarak şifa kaynağı oluyor. Aile havuzu ve kaplıca havuzu ile ailecek tatili eğlenceli hale getirebilir işlevsel bir tatil yapabilirsiniz. Hamam olarak da özel alternatifler sunar Armutlu Tatil Türk hamamı ve Fin hamamı ile özel keyifli anlar sunarken masaj ve çamur terapisi gibi seçeneklerin yanında tuz odası ve balık terapi gibi özel kişisel bakım tercihleri de oluşturuyor.

TATİLİ EĞLENCEYE ÇEVİRİN

            Sahilde denize girerek güneşin keyfini çıkarırken bu aktivite sonrası uzun parkurlarda yürüyüş yaparak yorgunluğunuzu atabilirsiniz Deniz seçeneği yanında havuz seçenekler sunan Armutlu Tatil aquapark ile eğlenceli aktiviteler sunuyor Spor yapmak isteyenlere de voleybol sahası, basketbol sahası ve  futbol sahası gibi alanların yanında bowling etkinliği yapma fırsatı da sunuyor.