Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Tatilinizi Sadece Deniz İle Sınırlamayın

31 Mart 2017, Cuma 09:50

Tatilinizi Sadece Deniz İle Sınırlamayın

               Yalova ' nın Bozburun mevkiinde yer alan Armutlu tatil 300.000 metre karelik bir alanda kurulmaktadır.  Ormanlarla kaplı deniz kıyısında kurulan muhteşem manzaralara sahip Armutlu tatil  ülkemizin en büyük ve en kapsamlı termal tatil köyü özelliğindedir.

  
Dairelere Özel Kaplıca Suları
   
            Armutlu tatil içinde bulunan odaların tamamında deniz manzarası bulunmaktadır. Proje 11 blok ve 1.686 daire olarak inşa edilmiş ve bu dairelerin tamamına özel şekilde kaplıca suyu getirilmiştir.  Ayrıca 37. 092 adet devre mülk kapasitesine de sahip olan proje 2004 yılından bu yana binlerce insana hizmet vermektedir.

Tatilinizi Eğlenceli Aktiviteler İle Renklendirin
  
            Proje içerisinde yer alan birbirinden farklı aktiviteler ile tatiliniz, armutlu tatil sahası içinde standart tatillerden çok daha eğlenceli geçmektedir. 6 adet yüzme havuzu ( açılıp kapanabilen olimpik yüzme havuzu, 2 adet açık yüzme havuzu), plajlar, su kaydırakları, go-kart, jet- sky, sörf, internet kafe, basketbol sahası, futbol ve voleybol sahaları, aile havuzu, Fin hamamı, sauna, lunapark, faytonlar ve daha pek çok aktivitenin yer aldığı projede her ayrıntı düşünülmüştür.  Aynı zamanda tesiste yer alan alışveriş merkezi, market, kafeteryalar, fastfood, restoranlar, sağlık merkezi gibi bölümler de yer almaktadır.
 
             Ulaşımı da oldukça pratik olan armutlu tatil İstanbul içinden deniz otobüsü ile gidilmektedir, Tesisin kendi deniz otobüsü iskelesi dahi bulunmaktadır. Tesise her gün tarifeli deniz otobüsleri ile ulaşılabilmektedir.