Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Aileniz İle Keyifli Tatil

31 Mart 2017, Cuma 10:26

Aileniz İle Keyifli Tatil

       armutlu tatil kavramını tamamen sizlere yaşatan ve ailenizle keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yer. Tatil köyü olarak tasarlanmış fakat sadece yaz aylarında tercih edilmeyen, İstanbul’ a yakınlığı ile gidiş gelişin kolay olduğu bir lokasyona sahip. Her yaşta misafirini konuk edebilmek için tüm alternatif merkezler kurulmuş, her türlü alışveriş imkanına sahip ve sizlerin her türlü konforu düşünülmüş bir yer. Ailenizi alarak güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

 
Tatil köyü her yaşa hitap etmekte!
 
           armutlu farklı ebatlarda devre mülk evlerinden oluşan, denizin kıyısında keyif veren, yürüyüş parkurları ve düzgün tasarlanmış mimarisi ile yaşlılar da düşünülmüş bir tatil köyü. İsterseniz hafta sonu için bile kiralama yaparak İstanbul’dan kaçabilir ve kendinize ufak bir tatil hediye verebilirsiniz. Yaz aylarında da denizinin temizliğinden dolayı ve su oyunlarının da bulunduğu armutlu çok fazla tercih ediliyor. Ayrıca ekonomik oluşu da bu kadar güzel bir mekânın tercih edilme sebepleri arasında. Aileniz ile birlikte evinizdeki konforu yaşayabilir ve güzel bir tatil geçirebilirsiniz.
 
            Armutlu tatil çocuklar için oyun parkları, su sporları için ideal bir alana sahip. Çocuklarınız korkmadan bisiklete binebilir, oynayabilir ve sizlerde keyifli ve kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Akşam geç saatlere kadar sahilde oturabilir ve huzurun tadını doya doya yaşayabilirsiniz.
 
Tatil köyü ulaşım
 
            Ulaşım hususunda da çok büyük kolaylıklar sağlayan armutlu tatil kendi iskelesine sahip olduğu için deniz otobüsü ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.