Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
 Kaplıca Ve Deniz Faaliyetleri İle Tatil Yapın

31 Mart 2017, Cuma 10:41

Kaplıca Ve Deniz Faaliyetleri İle Tatil Yapın

            Tatil yapmak isteyen insanlar  ya kaplıcaları ya da deniz kenarındaki çok yıldızlı otelleri tercih etmektedirler. Bir kısım insanlarda ormanlık arazilerde dolaşabilecekleri doğa ile iç içe olan tatil mekânlarını tercih etmektedirler. Armutlu tatil sizlere tüm bu olanakları bir arada sunmaktadır.  Hem kaplıcalarda dinlenme hem de denize girerek doğal yaşamda tatilin keyfini çıkarmak için çok uzaklara gitmenize gerek kalmamaktadır.


            Tatil mekânlarının tüm özelliklerini fazlası ile sağlayan armutlu tatil her bakımdan tatil ihtiyaçlarınıza cevap verecek yeterliliktedir. Tatil mekânlarının sizler için hazırladıklarından çok daha fazlasını bulabileceğiniz armutlu tatil  kaplıcalarında tüm bedensel ağrılarınıza bir son verebilir ruhunuza hitap edecek doğal geziler yapabilirsiniz.
       
Deniz Kenarında Güneşlenerek Bronzlaşın
       
            Deniz kenarına yakınlığı için tercih edilen Armutlu tatil sizlere çok fazla olanak sunmaktadır. Denize girmek isteyen insanlara nazaran doğada yürüyüş yapmak isteyenlerde farklı doğa aktivitelerine katılabilirler. armutlu tatil hem deniz keyfi olanlara hem de doğa ile iç içe olmak isteyen insanlara hitap etmektedir.  
       
Kaplıca ve Hamam Hizmetleri
       
             Tatil köyünün kür merkezinde birçok dinlenme imkânlarını değerlendirebilirsiniz. Aile kaplıcasında ailenizle birlikte size özel havuz imkânları bulunmaktadır. Kaplıcalardan ziyade havuz keyfi yaşamak istiyorsanız farklı büyüklüklerde havuzlardan da yararlanabilirsiniz. Çocuklarınıza da çok güzel eğlence ve tatil  imkânları sunulmaktadır. Sizlere dünya standartlarında bir tatil yapma imkânı sunan bu tatil köyünde her türlü tatil imkânını bulabilirsiniz.