Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Deniz Kum Güneş Ve Daha Fazlası

8 Mayıs 2017, Pazartesi 11:29

Deniz Kum Güneş Ve Daha Fazlası

            Ailenizle beraber özel bir tatil keyfi yaşamak rahat ve huzurlu bir arada bulmak istiyorsanız Armutlu Tatil tam aradığınız adres. Yeşilin en koyu tonları ve mavinin en canlı renkleriyle sizi bekleyen Armutlu Tatil kaplıca tesisleri ve sıcak kumsalı ile özel fırsatlar sunuyor.
 
İşlevsel bir tatil tercihi arayanlara aynı zamanda zaman olarak da fırsatlar sunan ve zaman tasarrufu sağlayan  Armutlu Tatil deniz otobüsleri ile ulaşılabilen ve özel lokasyonu sayesinde İstanbul'a ve birçok büyükşehre yakınlığı ile cazip ulaşım fırsatları da sunuyor.

İSTER SAHİL İSTER KAPLICA
            
            Armutlu Tatil her yaşa her zevke göre tatil fırsatı sunarak çok boyutlu tatil seçeneği oluşturuyor. Aynı zamanda her mevsime göre tatil seçeneği de sunan Armutlu Tatil kış mevsiminde kaplıca turizmine ağırlık vererek sağlık yönüyle öne çıkarken yaz döneminde ise sahili ve doğası ile turizm sezonu için önemli bir seçenek oluşturuyor.

Bu seçeneklerin yanında sportif hayat tarzı yaşayan insanlara da fitness, basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası, bowling  ve diğer özel sporları için alanlar oluşturan Armutlu Tatil tatilinizi dolu dolu yaşamanızı sağlıyor. Siz spor yaparken çocuklarınız da aqua parkta eğlenebilir ve diğer aile fertleri de sahilde ya da kaplıca alanlarında keyifli vakit geçirerek ayrıcalıklı tatilin keyfini çıkarabilir.