Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Dinlenmek İsteyenler İçin Birinci Seçenek

17 Mayıs 2017, Çarşamba 12:01

Dinlenmek İsteyenler İçin Birinci Seçenek

           Tatil sezonu girmeye başladığı zaman, havalar ısınmaya başladığı ve okullar kapanmaya başladığı zaman, tatil için planlar yapılmaya başlanır. Tatilciler için bütün olanakların bir arada olması yanında, bütün doğa güzelliklerinin bir arada olması da önemlidir. Yani denizi, ormanı ve termal suyu bir araya getirecek, bunların yanında eğlence merkezi, havuzlar, restoranlar ve diğer sosyal yerleri barındıran bir seçenek gereklidir. Bütün bu seçenekleri bir araya getiren armutlu, armutlu tatil , Ormanlık bir alanda, deniz kenarında, termal suyun olduğu bir bölgeye kurulmuştur.

             Bu özelliği ile aradığınız bütün tatil imkânlarını ve doğa güzelliklerini ihlas armutlu tatil barındırmaktadır. Çok büyük bir alana kurulan armutlu, armutlu tatil , üç yüz bin metre karelik dev bir alana kurulmuştur. On bir bloklu 1686 daireli olan tatil köyde, aradığınız her şey düşünülmüş. Eğlence için lunapark, gokart, internet kafe ve spor tesisleri, deniz sporları, jet sky, banana sörf gibi olanaklar sunulmuştur. Sağlık merkezi, sauna ve hamam gibi yerler, en iyi yerlere kurulmuştur. Aradığınız bütün her şey yanında, acil işleriniz için gerekli yerler bulunmaktadır.

            Evcil hayvanlar, sağlık açısından sakıncalı olduğu için yasaktır. Devremülk edinme imkânı ile  armutlu, armutlu tatil , yatırımcılar için bir seçenektir. Devremülk kiralama ve satma ve satın alma gibi imkânlarla, yatırım ve tatili bir araya getirebilirsiniz. Yıllık dokuz bin kişi tatil için gelmektedir.