Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
En İyi Tatil Seçeneği

17 Mayıs 2017, Çarşamba 12:11

En İyi Tatil Seçeneği

            Tatil yapmak için, yeni seçenekleri değerlendiririz. Bu seçenekler, en hesaplı ve en rahat tatil seçenekleridir. Oldukça önemli olan tatil seçenekleri, bütün tatil imkânlarını bir arada bulunmasını isteriz. Deniz, orman ve termal tesis özellikleri, havuz, kafeterya, masaj salonu, hamam, futbol, basketbol ve voleybol tesisleri, toplantı ve kongre merkezi, deniz otobüs seferi, ulaşım kolaylığı, otopark, fayton, alışveriş merkezleri, sağlık merkezi, fitness center ve sauna gibi birçok olanağı içerisinde barındıran ihlas armutlu, armutlu tatil, en iyi tatil için, en iyi çözüm oluşturmuştur.

             Lunapark, gokart ve internet cafe gibi olanakları ile canları sıkılan gençler de düşünülmüştür. Bu nedenle, sıkıcılıktan tamamen uzak, deniz ve orman manzaralı, termal su keyfi ile mükemmel bir tatilin adresidir. 2004 yılında kurulan armutlu, armutlu tatil  300 bin metre karelik bir alana kurulmuştur. 11 blok ve 1686 daireden oluşan armutlu tatil , özel mimari özelliği ile sıkıcılıktan tamamen uzaktır. Şehir kentleşmesinden tamamen uzak olan tatil köyü, devremülk özelliği ile yatırımcılar için seçenektir. Deniz plajının keyfini çıkarmak isteyenler için de özel olanaklarını seferber eden tatil köyü, denizin mükemmel havasını ve eğlencesini sunmaktadır.

            Kiralanabilen ve satılabilen devre mülkler, bütün yatırımcılar için hem yatırım, hem de tatil imkânı sunmaktadır. Yılın belli günlerinde kullanma hakkı ile ömür boyu tatil imkânı sunulmaktadır. Türkiye'nin en kapsamlı tatil köyüdür.