Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Deniz Ve Doğa Arasında Tatil: Armutlu Tatil

17 Mayıs 2017, Çarşamba 12:19

Deniz Ve Doğa Arasında Tatil: Armutlu Tatil

            Yılın her dönemi için tatil imkânına sahip olmak isteyenler için en uygun yerlerden bir tanesi de Armutlu tatil olmaktadır. Her döneme uygun bir altyapıya sahip olan tatil köyünde birçok farklı hizmet sunumu gerçekleştirilmektedir. Bunun yanında her yaştan insana uygun olan etkinlik ve aktivitelerin bulunması da önemli bir başka artı olmaktadır.

Spor Tesisleri

            Küçük yaşta çocuklar için lunapark ve havuz seçenekleri yer almaktadır. 6 adet havuzun bulunduğu tesiste birçok farklı spor dalına ait spor sahaları da vardır. Armutlu tatil bunların yanında özel sağlık merkezi ve alışveriş merkezini de barındırmaktadır. Her türlü ürüne sahip olan bu alışveriş merkezleri önemli bir işleve sahiptir. Aynı zamanda yaz aylarında kullanılan deniz plajları da oldukça geniştir. Orman içinde yapılan yürüyüşlerde insan sağlığı açısından faydalı olmaktadır.

Bitkisel Tedavi İmkânı

            Kaplıca ve kür merkezleri de armutlu tatil  tercih edilmesinde önemli etkenlerden bir tanesi olmuştur. Özellikle orta yaşta bulunan insanların sahip oldukları sağlık sorunlarına iyi gelen bu kür merkezleri çok fazla talep görmektedir. Başta romatizma olmak üzere birçok ayak, kemik ağrısına iyi gelen kaplıcaların yanında bitkisel yollar ile yapılan kür masajları da bulunmaktadır.

            Termal havuz, fin hamamı, sauna gibi bölümlerden oluşmakla birlikte jakuzili deniz suyu kullanılmaktadır. Bitkisel yağlar ile de masajlar yapılmaktadır. Bunun dışında çamur terapi, tuz odası ve balık terapi gibi bölümlerde bulunur. İstanbul başta olmak üzere tarifeli deniz otobüsleri ile de armutlu tatil  ulaşmak oldukça kolaydır.