Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Armutlu Tatil

19 Mayıs 2017, Cuma 11:52

Armutlu Tatil

            Armutlu Yalova iline bağlı olarak Armutlu ilçesinde bulunmaktadır. Gezi amaçlı olarak çok fazla tercih edilmektedir. armutlu konaklama, kiralama ve mülk satın alma olarak hizmet vermektedir. Aile yapısına göre odalar bulunmakta buna göre fiyatlanmaktadır. Konfor ve kullanış açısından son derece muazzam tasarlanmıştır.

            Devre mülk olarak satın alınarak da kullanılmakta yazın eşsiz bir güzellik ve deniz manzarası ile muazzam bir izlenim bırakmaktadır. Kaplıcalar, eğlence alanları, spor alanları, aqua park, hamam, kür salonları, masaj salonları ve deniz manzarası ile çok fazla takip edilmekte ve mülk edinilmektedir. Armutlu tatil avantaj ve fırsatları ile çok fazla imkân sağlamaktadır. Hamamlar ve kür merkezleri ile dinlendirirken eğlence ve spor alanları ile aktivite alanında da fırsatlar sunmaktadır.

            Armutlu Tatil konaklamanın yanında devre mülk avantajı sağlayarak sürekli hizmet sağlamaktadır. Eğlence mekânları olarak çok fazla seçenek sunarak; aqua park, go kart, bowling, futbol ve birçok spor alanı, sörf, cafe, cin hamamı ve aile hamamı olarak çeşitli avantajlar sunmaktadır. İskele ve tur hizmetlerini de barındırmakta gezi hizmetleri de sunmaktadır. Termal suyu ile de şifalı olmakta ve fazlasıyla tercih edilmektedir.

             Kıyıda iskelesi ile görsel avantajlar sağlayarak Bozburun'da bulunmaktadır. Kaplıca ve termal su hizmeti vererek şifalı ve kullanışlıdır. Sadece yaz ayları değil kış ayları da çok fazla rağbet görerek eşsiz imkân ve fırsatlarıyla konaklama hizmeti vermektedir.