Müşteri Hizmetleri: 0212 551 73 58 - 0533 467 59 78
Rahat Bir Tatil İçin Tercihiniz

15 Haziran 2017, Perşembe 11:04

Rahat Bir Tatil İçin Tercihiniz

       İnsanlar zamanla bir çok sorun, sıkıntı, stresten uzak kaçmak isterler ve kendilerine uygun farklı mekanlar farklı güzellikler keşfetmek isterler. Tüm bunları isterken her şeyden uzak olacak kafa dinleyebilecek her şeyi unutturacak doyasıya tatilin keyfini çıkarmak isteyecektir. Bunların tümünü bulabileceği 2004 yılından beri hizmet veren Yalova ili dolaylarında olan Armutlu tercih sebebi olabilmekte ve buraya giden müşterilerin isteklerine cevap bulabileceği mekan olabilmektedir.

Tatil Geçirilecek Yerde Müşterinin Aradıkları   

            İnsanların tatile giderken aradıkları mekanla alakalı olarak sağlık açısından önemli olan kaplıcaları olabilmektedir. Kaplıcanın bulunduğu Armutlu tatil bir çok insanın buraya sağlık sebeplerinden gelebilmektedir. Bunun yanında Kür merkezi, Sauna, Türk usulu hamamı, Fin hamamı, Tuz Odası, Çamur terapi, Masajda insanların aradıkları ve Armutlu ile bulabileceği mekan olabilmektedir. 

            İnsanlar zamanını dolu dolu geçirmek ve en güzel anlarını tatilde yaşamak istemektedir. Tüm bunlar için dizayn edilmiş Armutlu tatil insanların isteklerine göre daha fazla hizmeti verebilmek adına çalışmaktadır. İnsanların tatilden beklentileri fazla olmaktadır çünkü zaten yıl boyunca işten fırsat bulup kendine vakit ayıramamakta, fırsatını bulmuşken tatilini yaparken en güzel şekilde yapmak ve işe tekrar başlarken daha güçlü başlamak istemektedirler. 

            Bu tatil köyünde devre mülk şeklinde dairelerde olup her yılın kişilere ayrılmış olan zamanlarında tatilini yapabilmektedir. Tatil fırsatını en uygun şekilde sunan bu tatil köyü her şeyiyle insanların ilgi odağı olmayı başarmıştır.